Invite your friends and save up to 50%! Discounts automatically applied at checkout for teams of 2 or more. Register Now!

Day 1 Day 2 Viewing 00 Sessions

Showing [track] [type] at [location]

Location

Track

Type

Expand Filters ↓

Wednesday, June 15th

8:00 am

8:00 am - 9:00 am EST (60mins)

Check-In & Coffee

The Fillmore - Main Stage

9:00 am

9:00 am - 9:30 am EST (30mins)

Welcome to Collaborative!

Chris Himes, Classy CEO

The Fillmore - Main Stage Leadership Insights

9:30 am

9:30 am - 10:15 am EST (45mins)

Collaborative Opening Keynote Speaker Session

Deesha Dyer, Award-Winning Strategist & Community Organizer; Former White House Social Secretary

The Fillmore - Main Stage Leadership Insights Keynote

10:15 am

10:15 am - 11:00 am EST (45mins)

The Future of the Sector

Speakers to be Announced

The Fillmore - Main Stage Leadership Insights Panel

11:15 am

11:15 am - 12:00 pm EST (45mins)

The Power of Recurring Giving

Speakers to be Announced

The Fillmore - Main Stage Community Conversations Panel

11:15 am - 12:00 pm EST (45mins)

Platform Stability: Safeguard Your System & Elevate Donor Trust

Speakers to be Announced

The Fillmore - Foundry Stage Community Conversations Panel

12:00 pm

12:00 pm - 1:00 pm EST (60mins)

Lunch & Networking

1:00 pm

1:00 pm - 1:45 pm EST (45mins)

Merging with the Metaverse

Speakers to be Announced

The Fillmore - Main Stage Community Conversations Panel

1:00 pm - 1:45 pm EST (45mins)

Session Details Coming Soon

Speakers to be Announced

The Fillmore - Foundry Stage Leadership Insights

1:00 pm - 1:45 pm EST (45mins)

Peer-to-Peer Success Stories

Speakers to be Announced

Punch Line - Punch Line Stage Community Conversations

2:00 pm

2:00 pm - 2:30 pm EST (30mins)

How to use Social Marketing to Attract, Retain and Convert Supporters

Speakers to be Announced

The Fillmore - Main Stage Community Conversations Panel

2:00 pm - 2:30 pm EST (30mins)

Nurturing Your Tech Stack Ecosystem

Speakers to be Announced

The Fillmore - Foundry Stage Community Conversations Panel

2:00 pm - 2:30 pm EST (30mins)

Create a Standout Visual Campaign That Tells Your Story

Speakers to be Announced

Punch Line - Punch Line Stage Collaborative In-Practice Workshop

2:30 pm

2:30 pm - 3:15 pm EST (45mins)

Coffee & Networking Break

3:30 pm

3:30 pm - 4:00 pm EST (30mins)

Forget What You Knew About Bringing Major Gifts Online

Speakers to be Announced

The Fillmore - Main Stage Community Conversations Panel

3:30 pm - 4:00 pm EST (30mins)

Session Details Coming Soon

Speakers to be Announced

The Fillmore - Foundry Stage Leadership Insights

3:30 pm - 4:00 pm EST (30mins)

3 Social Media Ad Strategies – Which One Works For Your Nonprofit?

Speakers to be Announced

Punch Line - Punch Line Stage Collaborative In-Practice Workshop

4:15 pm

4:15 pm - 5:00 pm EST (45mins)

Going Viral: Seize Your Moment to Shine

Speakers to be Announced

The Fillmore - Main Stage Community Conversations Panel

8:00 pm

8:00 pm - 10:00 pm EST (120mins)

Collaborative Welcome Party

Rec & Royal